Liity laumaan – saat 10% alennuksen

marraskuu, 2023

8 ideaa: joululahja koiralle

Tänä jouluna heittäydytään ihan villiksi. Joulukampanjassa juhlistamme ja kunnioitamme Pohjolan luontoa sekä mielettömiä raaka-aineita, joita se meille tarjoaa. 💚

Alvarin joululahjapakettien tuotteet on tehty pohjoisen metsien ja järvien luonnollisista, villeistä raaka-aineista. Joulukombojen mukana tulee joulutarra: voit uusiokäyttää kuljetuslaatikon lahjapakettina kiinnittämällä tarran osoiteliuskan päälle.

Alta löydät 8 joululahjaideaa koiralle sekä Alvarin valikoimasta että muualta! Lahjaideat sopivat niin aikuiselle koiralle kuin pennullekin.

1. Ekstrakiltille 🎁

Alvarin Lahjapaketti -joulukombo on kokoelma suosikkejamme: korkealaatuisia herkkuja ja puruluita sekä Uusiolelu Pehmo. Mikä ihana tapa huomioida ja hemmotella koiraasi juhla-aikana.

2. Herkkusuulle 😋

Alvarin Villi Joulu -kombo on oodimme pohjoisen metsille ja järville – kombopaketin kaikki tuotteet on tehty yksittäisestä villiraaka-aineesta. Luonnollista, herkullista ja kestävää pureskeltavaa joulunpyhiin.

3. Innokkaalle pureksijalle 🦴

Kestävä ja lisäaineeton puruluu on loistava tapa tarjota koiralle virikettä – ja samalla koti säästyy omatoimisilta remppaprojekteilta! Kotimaisesta hirvennahkasta Kokkolassa tehty Alvarin Hukkapätkä Hirvi -rulla on saatavilla kätevässä 5-packissa, jolla säästät -20%.

4. Harrastajalle 🤸🏼‍♂️

Paljon harrastavalle koiralle treeninameja ei voi koskaan olla liikaa, vai mitä? Valikoimamme kestosuosikkeihin kuuluvat Alvarin Hukkaherkut Nugetti sekä Fisu & Sipsi ovat joulun kunniaksi tarjolla kätevänä viiden pussin säästöpakkauksena, jossa yhteishinta on jopa 70% alempi.

5. Vilukissalle ⛄

Onko koirasi herkästi palelevaa sorttia? Tässä kolme vinkkiä pitää kylmyys loitolla, joista jokainen tai koko trio sopisi oivasti paketiksi kuusen alle:

Alvarin Hoivasalva suojaa koirasi tassuja pakkaskeleiltä ja suolatuilta kaduilta! Voide on tehty kotimaisesta kuusenpihkasta.

Lisäravinne – Alvarin Hamppuöljy tai Villikalaöljy omegarasvahapot tukevat koiran tassujen ja ihon hyvinvointia tehden niistä vähemmän alttiit kylmälle.

Talvitakki – suosikkimme kestävään ja lämpimään talvitakkeihin löytyvät ystäviemme Beanan valikoimasta.

6. Leikkimieliselle 🧸

Yhteiset leikkihetket ovat ihana tapa vahvistaa koiran ja omistajan välistä suhdetta – ja tietenkin mielekästä ajanvietettä molemmille. Alvarin Uusiolelut ovat vastuullinen valinta leikkihetkiin: ne on tehty kestävistä, uusiokäytetyistä materiaaleista yhteistyössä kierrätysmuodin pioneeri Globe Hopen kanssa.

7. Yllätyksiä rakastavalle 📦

Miksi joulun pitäisi olla vain kerran vuodessa? Alvar Petin jatkotilauksella koirasi saa paketin kotiovelle joka kuukausi. Kokeilupaketti on edullinen tapa tutustua räätälöityyn ruokavalioon, ja helppo tapa aloittaa uuden terveellisen ja kestävän rutiinin rakentaminen!

Lisäksi koiraperheen nuorimmaisille on saatavilla Alvarin Pentuuspakkaus, johon sisältyy oppaamme pentuaikaan.

Hippu-koira pääsi avaamaan joululahjoja.

8. Perheen tai ystävän koiralle 🐕

Lahjakortti Alvar Petin verkkokauppaan on mahtava tapa muistaa rakasta koiraa, jos et ole ihan varma mitä hän on vailla. Voit valita jouluteemaisen lahjakortin haluamallasi arvolla.

Loppuun ihanaa joulunodotusta sinulle ja koirakaverillesi – toivottavasti pääsette rentoutumaan yhdessä, paljon sekä hyvin!

Olet nyt varjossa ""Staging3"". Poistu